Reismarkt met optreden 'Wild Wife Adventures'

zaterdag 13 juni 2015

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 12.00 – 17.30 uur
Optreden ‘Wild Wife Adventures’ start om 16.00 uur

Spetterende afsluiting door Tosca Niterink & Anita Janssen

De Bibliotheek Deventer organiseert de Deventer Reismarkt met het thema ‘Avontuurlijk reizen’. Denk hierbij aan reizen naar avontuurlijke landen en reizen op een avontuurlijke manier in bekende en onbekende vakantielanden. Entree is gratis.

De Reismarkt wordt om 16.00 uur afgesloten met het spetterende optreden ‘Wild wife adventures’ door de eigenzinnige dames Tosca Niterink en Anita Janssen. Tijdens de Boekenweek bij de Cursiefjes op de Brink gaven ze een kort voorproefje, wat een enorm succes was! Dit optreden is in samenwerking met COC Deventer georganiseerd.

Bezoekers van de Reismarkt krijgen toeristische, culturele en praktische informatie en worden hopelijk op ideeën gebracht. Organisaties (o.a. de GGD, Going Africa) en particulieren geven informatie en enkele reisbureaus zijn aanwezig. Bastiaan Brink en Evert Jan Groeskamp nemen u in hun korte lezing mee op één van hun reizen. In de huiskamerbioscoop De kleine Keizerin worden speelfilms over avontuurlijk reizen vertoond. Daarnaast zijn er wereldse hapjes en drankjes die verzorgd worden door restaurant MaX10.

2015-06-13 anita-janssen-en-tosca-niterink

Kijk voor meer informatie op de website van de Openbare Bibliotheek Deventer.
Wil je meer weten over de Wild Wife Adventures kijk dan op de website van de WWA.

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn in een speciale kast in de bibliotheek ook DVD’s en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,