Roze Filmtip: 'Zomer' (Filmtheater Gigant - Apeldoorn)

donderdag 18 juni 2015

Gigant Podium & Filmtheater – Nieuwstraat 377 te Apeldoorn
Reserveren via tel: 055 521 63 46

Donderdag 18 juni; aanvang 19.30 uur

Zomer (Nederland 2015)
Een zwoele film over jonge mensen die verlangen naar onafhankelijkheid maar tegelijkertijd ergens bij willen horen. De 16-jarige Anne groeit op in de geïsoleerde Biesbosch. Samen met haar vriendengroep probeert ze daar tijdens een broeierige zomer de sprong naar volwassenheid te maken. Coming of age-drama over groeipijnen, het onvermijdelijke einde van je kindertijd en kiezen voor je eigen bestaan – hoe verwarrend je omgeving dat ook vindt. Met in de hoofdrollen Sigrid ten Napel, Jade Olieberg, Martijn Lakemeier en Lisa Smit.
(Romantisch; 86 minuten)

‘Zomer’ ontving drie Gouden Kalf nominaties en won één van de publieksprijzen voor Beste Film tijdens de Roze Filmdagen 2015.

Het is inmiddels mogelijk kaarten te reserveren via telefoonnummer 055 521 63 46. Wanneer je een persoonlijke acount aanmaakt bij Gigant kun je ook op die manier kaarten reserveren. Meer informatie over Gigant Podium & Filmtheater is te vinden via de website van Gigant Podium & Filmtheater.

Tags: