Roze Uitgaanstips? Laat het ons weten!

Na zondag 7 juni heeft COC Deventer geen eigen uitgaansgelegenheid meer, maar dat betekent niet dat er niets meer georganiseerd wordt! De sportavond van de IJssel Dykes, de ZondagMiddagSalon van de 50plussers, de Men Meet Men en de Ladies Lounge blijven plaatsvinden, maar dan op andere locaties. Zodra deze bekend zijn zullen we die op onze website publiceren (ook eventuele ‘nazit-locaties’).

Graag wil COC Deventer op de eigen website ook een overzicht bieden van alle roze activiteiten in de regio (Deventer, Apeldoorn, Lochem, Olst/Wijhe, Raalte, Voorst en Zutphen/Warnsveld). Daarom vragen we jullie om alle activiteiten die in de regio plaatsvinden en interessant zijn voor de LHBT-doelgroep (Lesbiennes, Homo’s, Biseksuelen en Transgenders) aan ons door te geven via communicatie@cocdeventer.nl. Daarbij denken we aan bijv. films, theater, cabaret, dans, lezingen en exposities maar ook aan muziekoptredens, roze feesten en partijen.

Zo kunnen we jullie ook in de toekomst op de hoogte houden van alle roze aciviteiten die in de buurt worden georganiseerd!

Tags: ,