Second Sunday: Rondwandeling Winterswijk

zondag 14 juni 2015

NS-station Winterswijk (Arriva): 11.40 uur

Zondag 14 juni organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Winterswijk. Er wordt vertrokken om 11.40 uur vanaf NS-station Winterswijk. Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij dit station eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 17 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

De wandeling bestaat uit de (ingekorte) Grasduinen-route. We wandelen langs de Boven Slinge, over een oude spoorbaan naar de Bekendelle, waar we pauze houden bij de watermolen. De wandeling gaat veelal over bospaden en zandwegen door het coulissenlandschap van Winterswijk.

Meer informatie: Jetty (06-34701941)

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,