Stadsspeurtocht (voor de ZondagMiddagSalon)

zondag 28 juni 2015

Verzamelpunt: Brink 64a te Deventer (Oude COC-café)
De speurtocht begint om 16.00 uur

Voorafgaand aan de ZondagMiddagSalon op 28 juni (een week later dan gewoonlijk) is er een leuke stadsspeurtocht door Deventer. Start is om 16.00 uur voor het oude vertrouwde adres van het COC-café (Brink 64a). Vervolgens zal de tocht ons door de binnenstad voeren om uiteindelijk op Muggeplein 9 te eindigen. Daar zal vanaf 17.00 uur de ZondagMiddagSalon beginnen. Natuurlijk zal daar onze trotse regenboogvlag wapperen die middag! Ook voor niet-speurders is vanaf 17.00 uur de ZondagMiddagSalon geopend!!

De ZondagMiddagSalon wordt iedere maand gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom. De Salon is deze keer geopend vanaf 17.00 en blijft doorlopend open tot 20.00 uur. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom.

Tags: ,