Picknick in het Park

zondag 12 juli 2015

Worpplantsoen Deventer: 14.30 – 16.30 uur

Zondag 12 juli is er weer live-muziek in de Muziekkoepel Nering-Bögel in het Worpplantsoen aan de overzijde van de Deventer binnenstad. Mocht het weer het toelaten dan kunnen liefhebbers gezellig genieten van de optredens.
Een prima reden om de regenboogvlag te laten wapperen op de plek waar we gaan zitten. En ook een mooie gelegenheid om elkaar weer te zien en bij te praten, nu het café gesloten is. Er is op het terrein toiletgelegenheid en ook een kiosk voor drankjes en hapjes. Maar je eigen picknickmand meenemen mag ook!!

Optredens:
Nathalie Booij en Mark Paradijs
Nathalie Booij is een allround zangeres uit Deventer. De combinatie van haar intieme sound en warme persoonlijkheid zorgen voor sfeervolle momenten. Ze begeleidt zichzelf met de piano en werkt daarnaast vaak samen met akoestisch gitarist Mark Pardijs.

The Hummingbirds
The Hummingbirds zijn een singer-songwriter duo uit Deventer, ze spelen folk/country muziek.
In april is hun 1e CD ‘No Strings Attached’ uitgekomen, ze zullen hiervan zeker nummers gaan spelen. Aangevuld met enkele songs van hun favoriete artiesten.
The Hummingbirds traden eerder al op in COC-café Face It.

Meer informatie over de ZondagMiddagConcerten is te vinden via deze link.

Tags: