Roze Feesttip - Roze Nacht (Apeldoorn)

zaterdag 25 juli 2015

Straatfeest – Kapelstraat in Apeldoorn (zowel buiten als binnen): 20.00 uur
Bij minimaal 40 deelnemers busvervoer vanuit Deventer en Zwolle mogelijk!

Roze Nacht ´Be Gay For A Day´
Straatfeest met DJ´s, GoGo/dancers, buitentaps, etc.

In de nacht van zaterdag 25 t/m zondag 26 juli is de binnenstad van Apeldoorn Roze gekleurd. In de Kapelstraat wordt dan voor de tweede keer de Roze Nacht gevierd. In o.a. Club Entrance, maar ook bij andere horeca zijn zowel binnen als buiten roze activiteiten. Er zijn DJ´s, GoGo-dancers en buitentaps. En de entree is helemaal gratis!!

Om ook bezoekers uit Deventer en Zwolle de mogelijkheid te bieden om volop van dit feest te genieten is er busvervoer mogelijk. Voorwaarde is dat er minimaal 40 personen van die busrit gebruik gaan maken. Het feest begint om 20.00 uur (ophaaltijden worden later bekendgemaakt). De bus rijdt tussen 01.30 en 02.00 uur weer terug naar Deventer en Zwolle. De reiskosten bedragen 5 euro per persoon (vooraf te betalen).

Wil je van deze busdienst gebruik maken laat dat dan aan de organisatie weten via dit mailadres. Vermeld er meteen bij met hoeveel personen je komt!

Meer weten over deze activiteit? Dat kan via de website van de Club Entrance.

Tags: ,