Roze Maandag - Tilburgse Kermis

maandag 20 juli 2015

Maandag 20 juli 2015 – vanaf 12.00 uur
Tilburgse Kermis – Diverse activiteiten

Meer weten over het programma van de Roze Maandag? Dat kan via de website van de Roze Maandag.

Tilburg kan zich gaan opmaken voor een wel heel speciale editie van Roze Maandag. Dit jaar bestaat Stichting Roze Maandag 25 jaar en dat gaan we groots vieren, samen met alle bezoekers die er deze editie weer bij zijn. En hier hoort een hele speciale campagne bij!

Nederland Hand-in-Hand campagne
Vorig jaar was er meer aandacht dan ooit voor de campagne van Roze Maandag. De stichting haalde toen het (inter)nationale nieuws en bracht de thema’s emancipatie en acceptatie goed onder de aandacht. Met de campagne van 2015, die wederom is ontwikkeld in samenwerking met Scheepens Reclame Adviseurs, borduren we voort op die achterliggende gedachte. Trots presenteert Roze Maandag hierbij haar nieuwe campagne: Nederland Hand-in-Hand.

Het idee is dat op Roze Maandag dit jaar iedereen de handen ineensluit en dat we die dag allemaal – veilig! – hand in hand over straat kunnen lopen. Zo laten we zien dat iedereen geaccepteerd wordt. Alle geaardheden, maar ook alle culturen en religies hopen we met Roze Maandag hand in hand te zien. Samen vieren we het feit dat iedereen zichzelf kan zijn, vieren we de liefde en staan we voor gelijkheid! Om deze boodschap kracht bij te zetten, is er door Indicia een prachtige app ontwikkeld, waarin je jezelf met open handen op de foto kunt zetten. Al deze foto’s (en handen) worden vervolgens automatisch met elkaar verbonden op de website www.nederlandhandinhand.nl, waardoor een digitale slinger ontstaat met mensen van alle geaardheden. De app van Roze Maandag is al te downloaden in de Appstore (iPhone) en via Google Play (Android). Maak onderdeel uit van dit geweldige initiatief, download de app, zet jezelf op de foto en kijk met wie jíj op Roze Maandag hand in hand staat!

2015-07-20-hand-in-hand-430

Tags: