Ambassadeurs en Bestuursleden gezocht

Commissie van Goede Diensten zoekt enthousiaste bestuurders

Door het wegvallen van het COC-café als centraal punt voor COC Deventer is het belangrijk om regelmatig activiteiten te organiseren waarbij onze doelgroepen elkaar kunnen blijven ontmoeten. De activiteiten van de IJssel Dykes, de ZondagMiddagSalon en de Roze Filmavonden op Vrijdag hebben in de zomer getoond dat daar ook behoefte aan is. Dit najaar komen daar de Men Meet Men (eerste zondag van de maand) en de Ladies Lounge (wanneer er een vijfde zondag in de maand is) bij.

Deze activiteiten spelen zich echter grotendeels in Deventer af en het COC zou graag ook meer de regio bestrijken. Daarom zoeken we ambassadeurs uit de omliggende gemeenten Apeldoorn, Lochem, Olst/Wijhe, Raalte, Voorst en Zutphen/Warnsveld die de ogen en oren van onze vereniging willen worden. Zij kennen meer de mogelijkheden en netwerken binnen hun gemeente. Met hen kunnen er dan ook in de regio meer roze activiteiten worden opgezet.

Daarnaast is het zaak om nieuwe bestuursleden te zoeken. Het huidige bestuur zal in november aftreden omdat de maximale bestuurstermijn is bereikt. Door het wegvallen van het café zijn veel ‘hoofdpijndossiers’ uit het verleden verdwenen, maar komen er ook nieuwe uitdagingen naar boven. Hoe kunnen we bijvoorbeeld het COC en haar activiteiten zichtbaar maken en houden in de regio. Daarvoor zijn nieuwe enthousiaste bestuursleden nodig en ook mensen die de zichtbaarheid handen en voeten gaan geven.

Deze zomer is een zogenaamde ‘Commissie van Goede Diensten’ in het leven geroepen, bestaande uit Henk van Rossum, Hilda Dun, Charles Felix, Evert van der Lee en Reindert Meutstege. Op verzoek van het bestuur gaan zij de komende periode langs persoonlijke kanalen en diverse netwerken op zoek naar mensen die in het bestuur plaats willen nemen of regio-ambassadeur willen worden. Vaak werkt een persoonlijke benadering beter dan oproepen in nieuwsbrieven en sociale media.
Heb je eventueel interesse – of wil je iemand onder de aandacht brengen van de commissie – laat het dan weten via hamvanrossum@gmail.com. De commissie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tags: ,