Buitenpodium bij Stratenfestival (COC Zwolle)

vrijdag 21 augustus 2015

De Garage (COC Zwolle) – Kamperstraat 17 in Zwolle
Activiteiten vanaf 20.00 uur – entree gratis!

Zoals ieder jaar doet Cafe De Garage mee aan het leukste festival van Zwolle: het Stratenfestival. De binnenstad staat op z’n kop en iedere kroeg heeft een buitenpodium. Het festival is dit jaar op vrijdag 21 augustus.

Dit jaar treedt op het buitenpodium van De Garage in de Kamperstraat de Zwolse pret-band Goeie s’morgens Juffrouw Jannie op. De band staat bekend om hun gevarieerde repertoire, hun tomeloos enthousiasme en geweldige performance. Menig Zwollenaar heeft al ooit al op ze staan swingen ,vaak bij de Belgische Keizer, op een festivalterrein of plein. Goeie muzikanten, een charismatische zanger (met humor) en aanstekelijke covers maken van hun optredens een feestje!

Vervolgens zal Michiel Bouwens, o.a. DJ in nr 1. gay-café De Prik en Club Church Amsterdam, de dance-liefhebbers tot in de late uren bezighouden op de dansvloer. Het programma start rond 20.00 uur en de toegang is geheel gratis. Mis het niet!

Meer informatie over deze avond en Café De Garage is te vinden via de website van COC Zwolle.

Tags: ,