Kunst-Wandeling Diepenveen

zondag 23 augustus 2015

Vertrek: ‘OpstapPunt Nieuw Rande’ (IJsseldijk bij afslag Geb & Gaia); 13.45 uur
Nazit: Fermerie (Muggeplein 9) in Deventer

Bij deze wandeling volgen we een gedeelte van de kunst-wandelroute ‘Om Even Bij Stil Te Staan’. We wandelen door de uiterwaarden en de bosrijke omgeving van de IJssel en zullen stil staan bij diverse nieuwe kunstwerken. Sommige werken hebben een vast- en andere weer een tijdelijk karakter. Bij voldoende tijd (en als het niet te nat is) zullen we ook het labyrinth bezoeken ‘De Laage Diepenveen‘ van kunstenaar Jeroen van Westen.

De wandeling is ongeveer zes km. en we denken ongeveer twee uur nodig te hebben om alles goed te beleven. Graag opgeven vóór 21 augustus via 50plus@cocdeventer.nl. Dan houden we rekening met je komst.

Starttijd is 13.45 uur. Verzamelen bij ‘Opstappunt Nieuw Rande’. Dit is vanaf Deventer: IJsseldijk naar Olst, net buiten de bebouwde kom van Deventer, rechterkant van de weg (Schapenzandweg; zie borden: Nieuw Rande en/of Geb & Gaia). Vanaf Olst: vóór bebouwde kom Deventer aan de linkerkant!!

Probeer met eigen vervoer te komen (startpunt is ook eindpunt). Er is een beperkte mogelijkheid om eventueel mee te rijden met de organisatie. Hiervoor aanmelden via 50plus@cocdeventer.nl. Na de wandeling rijden we naar de binnenstad voor de ZondagMiddagSalon.

Bij terugkomst is vanaf 16.00 uur de ZondagMiddagSalon begonnen in de Fermerie aan het Muggeplein 9 te Deventer. De ZondagMiddagSalon wordt iedere vierde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom.

Tags: , ,