Zomerprogramma IJssel Dykes - Barbecue

donderdag 13 augustus 2015

Aanvangstijd (inloop) vanaf 18.00 uur
Graag vooraf aanmelden vóór 10 augustus voor deze activiteit

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes en andere COC-meiden. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!!

Op donderdag 13 augustus is er een afsluitende Barbecue aan de Molenbelt 58 te Deventer. Starttijd volgt na aanmelding. Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 7,50 (exclusief consumpties, dus neem je eigen drank mee) en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan. Natuurlijk wordt tijdens deze activiteit onder genot van een drankje het voorbije Zomerprogramma van de IJssel Dykes besproken.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 10 augustus aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Wat hebben we deze zomer allemaal gedaan (klik op de activiteit voor meer informatie):

 

Tags: ,