Jubileumparty Café Oké (COC Zwolle)

zaterdag 5 september 2015

De Garage (COC Zwolle) – Kamperstraat 17 in ZwolleGeopend van 14.00 tot 17.00 uur

Iedere eerste zaterdag van de maand is er Café Oké bij COC Zwolle. Deze activiteit is voor iedereen met een (licht) verstandelijke of lichamelijke beperking, die ontdekt heeft homo-, lesbische of biseksuele gevoelens te hebben.

Zaterdag 5 september is het groot feest in De Garage, want dan viert Café Oké het 15-jarig bestaan. In 2000 sloegen COC Zwolle en de toenmalige SPD de handen ineen voor deze maandelijkse ontmoetingsactiviteit voor mannen en vrouwen met een beperking die homo, lesbisch of bi zijn.

Café Oké biedt hen een gezellige plek waar ze zichzelf kunnen zijn en elkaar kunnen ontmoeten. Bijna de helft van de vrijwilligers van Café Oké behoort zelf tot de doelgroep. Ook mensen zonder lichamelijke of verstandelijke beperking zijn welkom bij Café Oké, mits ze zich open stellen naar de doelgroep van deze activiteit. Café Oké duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie over Café Oké is te vinden via de website van COC Zwolle.