Roze Filmtip - 'Dior and I' (Filmtheater Gigant)

vrijdag 11 september 2015

Gigant Podium & Filmtheater – Nieuwstraat 377 te Apeldoorn
Reserveren via tel: 055 521 63 46

Vrijdag 11 september; aanvang 19.30 uur
Zaterdag 12 september; aanvang 15.30 uur
Zaterdag 12 september; aanvang 19.30 uur
Zondag 13 september; aanvang 15.45 uur

Dior and I (Frankrijk 2014)
Belgisch ontwerper Raf Simons moet als nieuw artistiek directeur van Dior zijn eerste haute couture-collectie creëeren. De verwachtingen van de buitenwereld zijn hooggespannen. Van de eerste ideeën tot de uiteindelijke modeshow zien we hoe de onverstoorbare Simons en zijn toegewijde, charmante en vaak humoristische medewerkers energiek en liefdevol te werk gaan. Een elegante en muzikaal prachtig omlijste documentaire die een uniek inkijkje geeft in de dagelijkse druk in het modehuis en een hommage brengt aan de coupeuses in het atelier.
(Documentaire; 89 minuten)

Het is inmiddels mogelijk kaarten te reserveren via telefoonnummer 055 521 63 46. Wanneer je een persoonlijke acount aanmaakt bij Gigant kun je ook op die manier kaarten reserveren. Meer informatie over Gigant Podium & Filmtheater is te vinden via de website van Gigant Podium & Filmtheater.

Tags: ,