Second Sunday - Rondwandeling Deventer

zondag 13 september 2015

NS-station Deventer: 11.30 uur

Zondag 13 september organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Deventer. Er wordt vertrokken om 11.30 uur vanaf NS-station Deventer. Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij dit station eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 14 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

We wandelen vanuit Deventer langs de IJssel als het weer mooi is. Tip: trek wel dichte schoenen aan! Het is een wandeling door drassige stukken met prachtige vergezichten, mooie wolken en schitterende bomen. Honden mogen mee aan de lijn!

Meer informatie: Gerda (06-42177736)

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,