Theatertip - Feestelijke Seizoensopening

zaterdag 26 september 2015

Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2 in Deventer: 20.00 uur
Kaarten voor deze avond € 15,00

Shirma Rouse & Special Guests
Feestelijke seizoensopening!

Shirma Rouse opent groots ons theaterseizoen 2015-2016.

√ Zangeres bij o.a. Anouk, Chaka Khan, Michael Bolton, Candy Dulfer, Glennis Grace and Alain Clark

√ Na afloop optreden van cabaretier Stefan Pop en feesten met de DiscoKings

√ Inclusief garderobe en drankje

Deze avond vieren we de start van het nieuwe theaterseizoen met een muzikaal feest met o.a. een spetterend optreden van Shirma Rouse met haar special guests Giovanca & Phatt

Shirma Rouse
Shirma Rouse is een zangeres die je volledig weet te raken en is bij velen bekend vanwege haar onvergetelijke deelname aan het tv-programma The Voice. Maar ze was hiervoor al sterk aan de weg aan het timmeren als veelgevraagde achtergrondzangeres van o.a.: Anouk, Chaka Khan, Michael Bolton, Candy Dulfer en Alain Clark.

Special Guests Giovanca & Phatt
Een avond Shirma betekent een avond topmuziek. Vanavond bouwt ze haar muzikale feestje samen met haar vrienden Giovanca en Ricardo Burgrust alias Phatt (bekend van zijn samenwerkingen met o.a. Anouk en Kempi). Ze zingen onder begeleiding van Shirma’s live band en backing vocals ‘The Pretty Vanillas’ heerlijke soulnummers, maar ook nummers waarbij het dak er vanaf gaat.

Na het concert gaat het feestje door
Na afloop van het concert treedt cabaretier Stefan Pop (24 seconden met…) op in het Comedy Café en kan gedanst worden bij de dj’s van de DiscoKings. Voor het optreden van Stefan Pop is het aantal plaatsen beperkt en geldt vol=vol.

Meer informatie over deze avond is te vinden via de website van de Deventer Schouwburg.

2015-09-26 Shirma Rouse

Tags: , ,