Men Meet Men

zondag 4 oktober 2015

Tweede etage van Café ‘De Hip’- Brink 21 te Deventer
Aanvang 16.00 uur – Speciaal voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar

Op zondagmiddag 4 oktober 2015 wordt op de tweede etage van Café de Hip (Brink 21 te Deventer) een speciale Mannenmiddag voor homo- en bi-jongens en -mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Activiteit is getiteld ‘Men Meet Men’. De trap naar boven is achterin het café; op weg naar de toiletruimten/De Hip Shop en dan rechts. Er is ook een zij-ingang via de Roggestraat (en via de Hipshop). In het pand zit geen lift, dus de ruimte is helaas niet toegankelijk voor minder-validen.

De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Net zoals voorheen zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige, gemoedelijke en relaxte middag/avond van te maken, dus kom en beleef het mee!!

Volgende Men Meet Men is op zondag 1 november op de nieuwe locatie, namelijk de tweede etage van ‘De Hip’ (Brink 21 te Deventer) vanaf 16.00 uur.

Tags: