Muziektip - Maxwell Street in Café Grand Café Royal

vrijdag 23 oktober 2015

Grand Café Royal – Brink 94 te Deventer
Entree gratis – vanaf 19.00 uur

Vrijdag 23 oktober a.s. treedt in Grand Café Royal aan de Brink 94 in Deventer de band ‘Maxwell Street’ op. Deze bluesband speelde regelmatig in het voormalige COC-café in Deventer, dus mocht zich met recht onze ‘huisband’ noemen. Een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te ontmoeten. De band begint om ongeveer 19.00 uur te spelen; je kunt dus tijdens het eten al genieten van de live muziek. Men kan natuurlijk ook gewoon komen borrelen, bieren of wijnen…. Wil je een tafel reserveren, neem dan contact op met Grand-Café Royal via 0570-611880.

Maxwell Street is een akoestische band uit Deventer, ontstaan in juli 2008. De band speelt covers van diverse bekende en minder bekende bands en artiesten, waarbij de Blues als leidraad geldt. Daarnaast spelen ze nummers van o.a. Rolling Stones, JJ Cale, Neil Young en Van Morrison.

Meer informatie over de band is te vinden op de website van Maxwell Street.

Tags: