Roze Film - Getting Go - The Go Doc Project

vrijdag 30 oktober 2015

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur
Hoofdingang (Bibliotheek is geopend tot 20.00 uur)
Nazit vanaf ± 21.30 uur bij Hans & Grietje (Brink 76 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homoseksueel thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna eventueel nog gezellig nazitten. Aanvang film om 20.00 uur (beperkte plaatsen dus vol is vol). De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Getting Go – The Go Doc Project (VS 2013)
Tanner, een nerdy filmmaker wil een documentaire maken over het nachtleven van New York. Maar eigenlijk wil hij vooral iemand ontmoeten waar hij een flinke cyber-obsessie voor heeft: een zeer aantrekkelijke go-go danser.
We volgen de twee door de stad, bars, dakterrassen, huiskamers en ja uiteindelijk ook de slaapkamers. Naarmate het project vordert, slaat het machtsevenwicht tussen de twee mannen om… Een buitengewoon spannende, intrigerende, sexy en vernieuwende mix tussen speelfilm en documentaire die ook nog eens tot nadenken stemt.
(Docu-drama; 91 minuten)

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: