ZondagMiddagSalon in De Fermerie

zondag 25 oktober 2015

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Zaalruimte geopend vanaf 16.00 uur

Let op: De ZondagMiddagSalon is nu op (de vierde) zondagmiddag 25 oktober!! Bovendien is de locatie gewijzigd: De Fermerie aan het Muggeplein in Deventer! Vrouwen, mannen en iedereen daar tussenin РGezellig middagcaf̩ voor Iedereen!

Alle mensen die houdt van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Op onze nieuwe locatie lekker ouderwets bijkletsen met elkaar in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!!

De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 22 november in De Fermerie vanaf 16.00 uur! Iedere vierde zondag van de maand!

Tags: