Roze Film - Appropriate Behavior

vrijdag 6 november 2015

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur
Hoofdingang (Bibliotheek is geopend tot 20.00 uur)

Van oktober tot april wordt ook op de eerste vrijdag van de maand een Roze Film vertoond. Deze keer een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’, maar iedereen is welkom! Aanvang film om 20.00 uur (beperkte plaatsen dus vol is vol). De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis. Na de film is er gelegenheid om eventueel nog gezellig ergens in de stad na te zitten.

Appropriate Behavior (VK 2014)
Het is voor Shirin niet makkelijk om deel uit te maken van de perfecte Perzische familie. Ze wordt van geen enkele kant geaccepteerd. Haar familie weet niet dat ze biseksueel is en haar ex-vriendin Maxine kan niet begrijpen waarom ze hen dit niet vertelt. Zelfs de zesjarige jongens in haar filmklasje hebben teveel ADD om zich meer dan een seconde op haar te kunnen concentreren. Wanneer haar familie bekend maakt dat Shirin’s broer is uitgehuwelijkt aan een Iraanse schone, begint Shirin te rebelleren door onder andere panseksuele escapades, terwijl ze probeert te achterhalen waar het mis is gegaan met Maxine.
(Komedie: 90 minuten)

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: