Donderdag 17 december - Tantra voor Mannen

donderdag 17 december 2015

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Inloop 19.15 uur – Start 19.30 uur
Entree: vrije gift aan Men Meet Men

Tantra voor Mannen
Een andere kijk op seksualiteit, intimiteit en contact

Tantra heeft alles te maken met aandacht. Voor je lichaam, voor wat je waarneemt, voor je gedachten, voor je ademhaling. Wat het je oplevert is meer aanwezig zijn, op een andere manier ervaren, meer beleven door minder te doen. In ons leven ligt de nadruk vaak op presteren: we moeten van alles. Tantra helpt je om je aandacht te verleggen van presteren naar zijn. Van tekort komen naar genieten. Door te zijn met wat er is, opent zich een enorme rijkdom, waar je verrassend weinig voor hoeft te doen.

Zweverig? Moeilijk?
Nee, het is heel eenvoudig, omdat het geen bijzondere inspanningen of kennis vraagt. Tantra vraagt wel om een andere houding, een oprechte interesse in hoe het op dit moment met jou gaat, zonder oordeel, zonder moraal. Omdat het anders is dan we gewend zijn, vraagt het enige oefening en daarmee ga je vanavond kennismaken. De avond bestaat uit meditatie, dans, lichaamswerk en ademhalingsoefeningen. We zitten ook gewoon te praten. Doe gemakkelijk zittende kleding aan.

Begeleiding van deze avond is in handen van Koos de Heer en Michel Alexander. Meer informatie over de begeleider is te vinden via de website van Michel Alexander. Opgeven kan vóór 14 december via mensclubmmm@gmail.com.

Tags: