Men's Club Men Meet Men (New!)

vrijdag 11 december 2015

‘De Fermerie’- Muggeplein 9 te Deventer
Aanvang 20.00 uur – Speciaal voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar

Nieuwe dag, nieuwe tijden, nieuwe locatie!

Vanaf december verhuist de Men’s Club Men Meet Men naar een andere locatie. Bovendien gaan ook de dag en de tijden veranderen. Op vrijdag 11 december (dus de tweede vrijdag van de maand) is van 20.00 tot 24.00 uur (dus ’s avonds) voor de eerste keer de Men Meet Men in De Fermerie (en dat is voor sommigen al een vertrouwd adres). De ruimte in De Hip bleek toch niet zo geschikt en aangezien er al een goede band is opgebouwd met de mensen achter De Fermerie was deze locatie een logische keuze. Bovendien is de ruimte ook voor minder-validen goed toegankelijk. Om voor meer spreiding van de maandelijkse activiteiten te zorgen gaat de MMM naar de tweede vrijdagavond.

Voor de rest zullen we de avond als vanouds inrichten. De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Net zoals voorheen zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige, gemoedelijke en relaxte avond van te maken, dus kom en beleef het mee! De entree is voor iedereen € 2,00.

Volgende Men Meet Men is op vrijdag 8 januari op deze nieuwe locatie, namelijk ‘De Fermerie’ (Muggeplein 9 te Deventer) vanaf 20.00 uur.

2015-12-11 Men Meet Men flyer

Tags: