Nationaal COC Songfestival 2015

zaterdag 12 december 2015

Nijmegen – Concertzaal ‘De Vereeniging’

Op zaterdag 12 december wordt in Nijmegen de 21e editie van het Nationaal COC-Songfestival georganiseerd. Net als vorig jaar in Den Bosch heeft ook in 2015 COC Deventer zich als deelnemende vereniging aangemeld. Onze hoop op succes is de groep ‘Marco & Band’ met het nummer ‘Andersom’.

“Andersom” is een liedje over een grijs wolkje dat dagdroomt een regenboog te zijn. Een liedje over jezelf accepteren zoals je bent, maar dan net even anders. Wellicht niet geheel serieus, maar toch met een semi-filosofische ondertoon. De tekst is van Bert Nonkes en de muziek werd gecomponeerd door Kees Kuiper.

Marco Mensink, geen onbekende op het COC Songfestival, laat zich begeleiden door een live band die voor deze gelegenheid samengesteld is uit oude en nieuwe vrienden. Nemans COC Deventer wensen we Marco & Band veel succes!

Het festival wordt vanaf 20.00 uur gehouden in Concertzaal ‘De Vereeniging’ in Nijmegen (Keizer Karelplein). Aansluitend vindt in POPpodium ‘Doornroosje’ de afterparty plaats. Inmiddels is de kaartverkoop gestart.

Voor meer informatie, kaartverkoop en een overzicht van de deelnemende liedjes kan men het best de website van het Nationaal COC-songfestival bezoeken.

Tags: