Roze Theatertip - Paul de Leeuw

dinsdag 15 december 2015

Deventer Schouwburg; Leeuwenbrug 2 te Deventer – 20.00 uur
Kaarten voor deze voorstelling vanaf € 26,50

Paul de Leeuw
Zingen zolang het duurt!

√ Bepaal mee wat Paul zingt: roepen en zingen maar!

√ Inclusief garderobe en drankje

Paul zingt al uw verzoeknummers
Met het 7-koppig orkest onder leiding van Miguel Wiels, laat Paul zijn lekkerste, dierbaarste en bekendste nummers horen, die voor een groot gedeelte worden bepaald door het publiek. Een dierbare herinnering, onvergetelijk wijsje of emotioneel eerbetoon. Roepen en zingen maar!

Ook de mooiste nummers van de Robert Long CD komen voorbij. En natuurlijk wordt er tussen de nummers door gepraat, geïmiteerd en worden er vragen beantwoord vanuit de zaal! Improviseren maar! Misschien wel de sterkste kant van deze olijke vrolijke muzikale kiloknaller! We gaan pas naar huis als de laatste noot geklonken heeft!

Meer informatie over deze avond is te vinden via de website van de Deventer Schouwburg.

Tags: ,