Roze Theatertip - Paul de Leeuw

woensdag 9 december 2015

Theater Orpheus; Churchillplein 1 in Apeldoorn: 20.00 uur
Kaarten voor deze voorstelling vanaf € 25,50

Paul de Leeuw & de Miguel Wiels Band
Zingen zolang het duurt!

Paul de Leeuw zal zingen zolang het duurt!
Nederlands populairste presentator en televisiepersoonlijkheid gaat eindelijk weer zingend de theaters in! We hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf september 2015 staat Paul de Leeuw in het theater met het zevenkoppige orkest onder leiding van Miguel Wiels. De lekkerste, mooiste, leukste en dierbaarste nummers zullen voorbij komen.
Welke nummers u te horen krijgt bepaalt het publiek voor een groot gedeelte zelf! Heeft u een mooie herinnering aan een bepaald nummer, wilt u een muzikaal eerbetoon of heeft u gewoon zin in een lekker melodietje? Roep, fluit en zing maar! Want we gaan Zingen zolang het duurt!

Geïmproviseerd muziektheater
In Zingen zolang het duurt speelt Paul de Leeuw niet alleen zijn eigen werk. Ook de mooiste nummers van zijn Robert Long cd komen voorbij. En Paul de Leeuw zou Paul niet zijn als er tussen de nummers door niet uitgebreid verhaalt, geïmiteerd en geïmproviseerd wordt. Ruimte zat voor vragen uit de zaal die hij tussendoor zal beantwoorden.
Zingen zolang het duurt is één grote improvisatieshow in het muziektheater. Misschien wel de sterkste kant van deze muzikale vrolijke entertainer! Laat u verrassen en het over u heen komen, we gaan pas naar huis als de laatste toon geklonken heeft!

Verrassende samenwerkingen
In Zingen zolang het duurt hebben de nummers van Robert Long een mooie plaats gekregen. In 2014 bracht Paul de Leeuw het album De Leeuw zingt Long uit, een album vol verrassende samenwerkingen. Zo nodigde Paul onder meer The Common Linnets, Eric Vloeimans, Marcel de Groot, Carel Kraayenhof, Typhoon en New Cool Collective uit om de liedjes van Robert Long nieuw leven in te blazen.

Paul de Leeuw is programmamaker, presentator, acteur, zanger, komiek en cabaretier. Zijn televisieprogramma’s en muziek zijn veelvuldig bekroond en hijzelf is herhaaldelijk uitgeroepen tot populairste televisiepresentator/persoonlijkheid in Nederland en Vlaanderen.

Miguel Wiels is momenteel te zien als vaste muzikant bij het satirische zaterdagavondprogramma De Kwis en in Pauls Puber Kookshow. Paul de Leeuw & Miguel Wiels band zijn dus perfect op elkaar ingespeeld!

Meer informatie over deze avond is te vinden via de website van de Theater Orpheus.

Tags: ,