Roze Uitgaanstip - ZondagMiddagBorrel

zondag 13 december 2015

Uitspanning de “Witte Wieven”, Zwiepseweg 157 te Lochem
Zondag 13 december van 14.00 tot 18.00 uur

ZondagMiddagBorrel
Speciaal voor (liefhebbers van) 40+ homo- en bi-mannen

COC Twente-Achterhoek organiseert de ZondagMiddagBorrel voor de 40+ homo- en bi- mannen of voor diegene die zich bij de 40+ers thuis voelt. De eerstvolgende staat gepland op zondagmiddag 13 december vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur op een leuke locatie in het buitengebied van Lochem, namelijk de ‘Witte Wieven’ aan de Zwiepseweg 157 te Lochem (www.dewittewieven.com).

De bijdrage is € 10,00 per persoon. Daarvoor krijgt men koffie/thee (2x) met een Zwiepse bolus of krentenwegge en 2x frisdrank (voor wijn, bier etc. moet wat worden bijbetaald). De overige consumpties kunnen ter plekke worden afgerekend.

Voor deze zondagmiddagborrel is aanmelding per e-mail en betaling vooraf noodzakelijk. Stuur een mail met naam, telefoonnummer, woonplaats en het aantal deelnemers naar zmbplus@gmail.com en maak het geld over naar IBAN NL63 SNSB 0922 1182 72 t.n.v. Rob Ansink te Winterswijk onder vermelding van de naam waarmee u zich per mail hebt aangemeld. Zorg er voor dat het geld uiterlijk 5 december is bijgeschreven. Let op: aanmelden kan niet bij de ‘Witte Wieven’ zelf. Nog vragen? Bel Gerard Wielakker via tel. 06-30047398.

Meer informatie over COC Twente-Achterhoek is te vinden via de website van COC Twente-Achterhoek.

Tags: