Second Sunday - Rondwandeling Ruurlo

zondag 13 december 2015

NS-station Ruurlo (Arriva): 11.30 uur

Zondag 13 december organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Ruurlo. Er wordt vertrokken om 11.30 uur vanaf NS-station Ruurlo (Arriva). We starten in Ruurlo met koffie/thee, omdat er onderweg geen horeca is. Dan wandelen we door de landelijke omgeving over zandwegen richting Borculo. Onderweg houden we nog een pauze op een picknickplaats. Daarna door naar Ruurlo wat dan in Kerstsfeer is veranderd. Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij station Ruurlo eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

Meer informatie: Els (06-22616727)

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,