Roze Cabarettip - Sara Kroos

donderdag 14 januari 2016

Deventer Schouwburg; Leeuwenbrug 2 te Deventer – 20.00 uur
Kaarten voor deze voorstelling vanaf € 23,00

Sara Kroos
Doorgefokt

Genadeloos, scherp, ontwapenend en bovenal enorm grappig

√ De negende theatershow van Sara

√ Ze werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan het televiesieprogramma De Lama’s

√ Inclusief garderobe en drankje

Sara Kroos is een echte publiekslieveling en staat al vijftien jaar voor volle zalen. In ‘Doorgefokt’ gaat een van de grappigste vrouwen van Nederland het ene moment tot het randje of erover en weet ze het andere te ontroeren. Kroos heeft het over menselijke weeffouten die wij allemaal herkennen.

De pers over Sara Kroos:
“Geen gemakkelijke bakken, maar zorgvuldig opgebouwde, inhoudelijke verhalen waarmee ze de lach echt verdient. Kroos ontwikkelt zich voortdurend, blijft zoeken en weigert zich neer te leggen bij vaste patronen.” (Het Parool over haar vorige voorstelling)

Meer informatie over deze avond is te vinden via de website van de Deventer Schouwburg.

Tags: