Roze Radiotip - Interview met COC-Voorzitters

zondag 3 januari 2016

Roze Golf: iedere zondag van 18.30 tot 19.00 uur

Zondag 3 januari is een speciaal interview te beluisteren met de voorzitters van COC Deventer, COC Twente-Achterhoek en COC Zwolle. Dit interview wordt uitgezonden door de Roze Golf, het radio-infoprogramma voor holebitrans van RTV Oost. De uitzending is van 18.30 tot 19.00 uur.

De COC verenigingen in Overijssel zitten om tafel in de studio om terug te blikken, maar vooral ook om vooruit te kijken. Te gast zijn Ilja de Jong (COC Zwolle), Mark Melenhorst (COC Twente-Achterhoek) en Rob Philip (COC Deventer).

Het werken aan de zichtbaarheid heeft de prioriteit. Zeker nu de caf├ęs in Deventer en Zwolle het afgelopen jaar gesloten zijn. De verenigingen in Deventer en Zwolle zijn zichzelf na de sluiting opnieuw aan het uitvinden; het COC Twente-Achterhoek gaat gewoon door op de lang geleden ingeslagen weg.

Het plan van COC Deventer om ambassadeurs te werven, spreekt het COC in Zwolle en in Twente-Achterhoek aan.

De Roze Golf is iedere zondag op de radio te beluisteren vanaf 18.30 uur bij Radio Oost. Op internet kun je zelfs 24 uur per dag informatie en radiouitzendingen vinden.

Wil je de radiouitzending beluisteren? Ga dan naar de internetpagina van de Roze Golf.

Tags: ,