ZondagMiddagSalon - Singletjes met DJ Sjors

zondag 24 januari 2016

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Zaalruimte geopend vanaf 16.00 uur

Zondag 24 januari is het weer ZondagMiddagSalon! Deze middag zal DJ Sjors weer singletjes draaien op verzoek, dus kom en zoek in de bakken naar je favoriete vinyl. Verder kan men op de nieuwe locatie lekker ouderwets bijkletsen met elkaar in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!!

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 28 februari 2016 in De Fermerie vanaf 16.00 uur! Iedere vierde zondag van de maand!

Tags: , ,