Men's Club Men Meet Men (op vrijdag)

vrijdag 12 februari 2016

‘De Fermerie’- Muggeplein 9 te Deventer
Aanvang 20.00 uur – Speciaal voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar

Nieuwe dag, nieuwe tijden, nieuwe locatie!!

Sinds december 2015 is de Men’s Club Men Meet Men op een andere locatie. Bovendien zijn ook de dag en de tijden veranderd. Op vrijdag 12 februari 2016 (dus de tweede vrijdag van de maand) is van 20.00 tot 24.00 uur (dus ’s avonds) de Men Meet Men in De Fermerie (en dat is voor sommigen al een vertrouwd adres). Aangezien er al een goede band is opgebouwd met de mensen achter De Fermerie is deze locatie een logische keuze. Bovendien is de ruimte ook voor minder-validen goed toegankelijk. Om voor meer spreiding van de maandelijkse activiteiten te zorgen gaat de MMM naar de tweede vrijdagavond.

Voor de rest zullen we de avond als vanouds inrichten. De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Net zoals voorheen zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige, gemoedelijke en relaxte avond van te maken, dus kom en beleef het mee!! De entree is voor iedereen € 2,00.

Volgende Men Meet Men is op vrijdag 11 maart op deze nieuwe locatie, namelijk ‘De Fermerie’ (Muggeplein 9 te Deventer) vanaf 20.00 uur.

2015-12-11 Men Meet Men flyer

Tags: