Roze Cabarettip - Yora Rienstra

zaterdag 5 maart 2016

Schouwburg Lochem; Oosterwal 22 in Lochem – 20.00 uur
Kaarten voor deze voorstelling vanaf € 16,50

Yora Rienstra
Drukt haar snor

In haar derde One Womanshow neemt Yora Rienstra alles wat als ‘normaal’ wordt gezien op de hak. Want wat als je net even anders bent?! Yora Rienstra is op haar best: hilarische scènes wisselen hoogstpersoonlijke verhalen af. Met haar droogkomische liedjes, ijzersterke mimiek, absurde humor en rake typeringen neemt ze, als een ware ontdekkingsreiziger, zichzelf en haar nieuwe omgeving onder de loep.

Yora Rienstra won in 2009 de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival (zowel de jury– als de publieksprijs). Ze was op tv te zien bij o.a. DWDD als Jeanet van Boer Aad (Boer zoekt vrouw), De Slimste Mens, Toren C, De Dino Show en Divorce. Op Radio 2 presenteert ze op zondagavond haar eigen wekelijkse programma Ha! Die Yora.

Meer informatie over deze avond is te vinden via de website van de Lochemse Schouwburg.

Tags: