Second Sunday - Lijnwandeling Lochem-Ruurlo

zondag 13 maart 2016

NS-station Lochem (Twente-Syntus): 11.30 uur

Zondag 13 maart organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen van Lochem naar Ruurlo. Er wordt vertrokken om 11.30 uur vanaf NS-station Lochem (Twente-Syntus). Het is een lijndwandeling en uiteindelijk zal de wandeling bij station Ruurlo eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 17 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

We starten in Lochem met de NS-wandeling ‘Poort van de Graafschap’. De wandeling gaat door een afwisselende omgeving met hoogte verschillen over de Lochemse berg, via zandwegen naar Barchem waar we pauze houden. Na de pauze lopen we richting Borculo door het bos en beeklandschap van het landgoed Beekvliet. We eindigen in Ruurlo.

Meer informatie: Jetty (06-34701941)

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,