Roze Cabarettip - Richard Groenendijk

zaterdag 2 april 2016

Schouwburg Lochem; Oosterwal 22 in Lochem – 20.00 uur
Kaarten voor deze voorstelling vanaf € 25,00

Richard Groenendijk
Met de mantel der liefde

Met zijn vorige solovoorstelling ‘Alle Dagen’ won Richard Groenendijk de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van het seizoen. Sindsdien kwam zijn carrière in een stroomversnelling en is hij een bekend gezicht op t.v. In ‘Mantel der Liefde’ kijkt hij kritisch naar de wereld van nu; van het geloof tot onze verzorgingsstaat, en spaart daarbij zichzelf en zijn eigen ‘ego’ geen moment.
“Groenendijk is vilein en oprecht” zegt het NRC. Want niet alleen de hilarische verhalen met familieanekdotes, carrièrediepte- en hoogtepunten en de vele kleurrijke figuren die hij tegenkomt in het dagelijks leven, passeren de revue. Moeiteloos combineert hij die lach met de aangrijpende oorlogsgeschiedenis van zijn vriend Marko.

Meer informatie over deze avond is te vinden via de website van de Lochemse Schouwburg.

Tags: