Bijeenkomst Internet-enquête & ZondagMiddagSalon

zondag 22 mei 2016

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Bijeenkomst Internet-enquête vanaf 14.30 uur
Bar van De Fermerie al geopend vanaf 14.00 uur
ZondagMiddagSalon begint vanaf 16.00 uur

Zondag 22 mei is het weer ZondagMiddagSalon! Voorafgaand is er een informatie-bijeenkomst rondom de internet-enquête over de leefsituatie van roze 50plussers in onze regio. In dit kader verzorgen we voorafgaand aan de 50plus-salon van zondag 22 mei een bijeenkomst over dit thema. Hier zal Eveline van de Putte (auteur van het boek “Stormachtig Stil”, dat ook handelt over roze ouderen) een inleiding houden. Daarna gaat D66-Tweede Kamerlid Pia Dijkstra verder in op dit onderwerp. Wij nodigen u hiervoor van harte uit. De enquête is in te vullen tot 25 juni 2016. Mocht u andere roze ouderen kennen, wilt u hen dan ook op deze enquête wijzen?

2016-05-22 2 portretten 860
Eveline van de Putte (links) en Pia Dijkstra (rechts)

Vanaf 16.00 uur begint de ZondagMiddagSalon. Gezellig op de nieuwe locatie lekker bijkletsen met elkaar in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!!

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 26 juni 2016 in De Fermerie vanaf 16.00 uur! Iedere vierde zondag van de maand!

Tags: