Eurovisietip - Douze Points is Afgelast!

woensdag 11 mei 2016

Theater Orpheus; Churchillplein 1 in Apeldoorn – 20.00 uur
Kaarten voor deze voorstelling vanaf € 27,00

Douze Points! Eurovisie in Vogelvlucht
Linda Wagenmakers, Brigitte Nijman, Jasper Taconis en David van den Tempel

Deze voorstelling is inmiddels afgelast. Hieronder de verklaring van het management:
DommelGraaf & Cornelissen Entertainment heeft na overleg met de tourneetheaters besloten de voorstelling ‘Douze Points Twelve Points’, die vanaf februari 2016 in de theaters te zien zou zijn, terug te trekken.

“De huidige zaalbezetting geeft ons onvoldoende vertrouwen om deze tournee op een artistiek en zakelijk verantwoorde wijze te kunnen volbrengen. Uiteraard betreuren wij deze beslissing, met name voor alle medewerkers én het publiek dat al kaarten had gereserveerd. Maar in dit geval is het gezegde ‘beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald’ relevant.

Meer informatie over deze afgelaste voorstelling is te vinden via de website van Theater Orpheus.

Tags: , ,