Men's Club Men Meet Men

vrijdag 13 mei 2016

‘De Fermerie’- Muggeplein 9 te Deventer
Aanvang 20.00 uur – Speciaal voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar

Iedere Tweede Vrijdag Van De Maand!!

Op vrijdag 13 mei 2016 (dus de tweede vrijdag van de maand) is van 20.00 tot 24.00 uur de Men Meet Men in De Fermerie (en dat is voor sommigen al een vertrouwd adres). Aangezien er al een goede band is opgebouwd met de mensen achter De Fermerie is deze locatie een logische keuze. Bovendien is de ruimte ook voor minder-validen goed toegankelijk. Om voor meer spreiding van de maandelijkse activiteiten te zorgen is de MMM nu op de tweede vrijdagavond.

Voor de rest zullen we de avond als vanouds inrichten. De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Net zoals voorheen zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige, gemoedelijke en relaxte avond van te maken, dus kom en beleef het mee!! De entree is voor iedereen € 2,00.

Volgende Men Meet Men is op vrijdag 10 juni in ‘De Fermerie’ (Muggeplein 9 te Deventer) vanaf 20.00 uur.

2015-12-11 Men Meet Men flyer

Tags: ,