Roze Muziektip - Frédérique Spigt (Theatercafé Bouwkunde)

zaterdag 7 mei 2016

Theatercafé Bouwkunde, Klooster 2-4 Deventer: 20.30 uur
Entreeprijs € 17,50 (Vrienden en CJP/Student € 16,00)

Frédérique Spigt
The Medicine Show

The Medicine Show was in Het Oude Westen in het Amerika van de 19e eeuw een geliefd fenomeen. Het reizende gezelschap bestond uit verhalenvertellers, goochelaars, muzikanten en niet te vergeten een dokter, of beter gezegd een charlatan, die tonic verkocht tegen alle denkbare ziektes en ongemakken: hoofdpijn, kiespijn, gewrichtspijn, de dokter wist raad met zijn magische elixir, zoals Frédérique raad weet met uw zielenpijn.

THE MEDICINE SHOW presents: Frédérique Spigt is een muziekprogramma (folk/country/blues) gelardeerd met diverse theatrale elementen. In ‘Goodbye Eleanor’ bent u getuigen van het afscheid van een hoer. En tijdens het beluisteren van ‘The Great Grim Reaper’ hoeft u de dood niet meer te vrezen en kunt u er gerust een dansje op wagen. Spigt leerde voor de gelegenheid zelfs een goocheltruc van Hans Klok.

Spigt wordt bijgestaan door Jan van der Meij, Janos Koolen en Joost van Es op o.a. gitaar, banjo, viool, mandoline en contrabas. Ze brengen muziek en entertainment ontleend aan de befaamde Medicine Shows uit Amerika; muziektheater in zijn meest oorspronkelijke vorm.

Dames en Heren, Mesdames et Messieurs, Ladies and Gentlemen!

THE MEDICINE SHOW presents FREDERIQUE SPIGT!

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van de Theatercafé Bouwkunde.

Tags: ,