Second Sunday - Rondwandeling Doetinchem

zondag 8 mei 2016

NS-station Doetinchem (Arriva): 11.40 uur
Bus Zeddam: start wandeling

Zondag 8 mei organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Doetinchem. Startpunt is Arriva-Station Doetinchem bij Busstation bus 24 richting Zeddam. Daarna nemen we de bus naar Zeddam, waar de wandeling zal beginnen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Eindpunt is Busstation Zeddam – Bus 24 naar Doetinchem. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

Meer informatie: Jetty (06-34701941)

We starten in Doetinchem en gaan met de bus naar Zeddam. Daar wandelen we daar de Hettenheuvel wandeling. De wandeling gaat door het Bergherbos over de Hettenheuvel met uitzicht over akkers en kleine dorpen. Het is het glooiende land van Montferland met veel bos paden. De pauze houden we bij restaurant ’t Peeske in Beek. Daarna gaan we weer het bos in richting Zeddam waar we na het passeren van veel bankjes de molen uit de 15e eeuw van Zeddam zien verschijnen. Honden zijn aangelijnd toegestaan!

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,