Herdenking Slachtoffers Aanslag Orlando

woensdag 15 juni 2016

Brink voor de Waag te Deventer: 19.45 uur
Minuut stilte om 20.00 uur
Neem je regenboogvlag mee en laat je zien!

HERDENKING ORLANDO

COC Deventer betuigt haar medeleven met de slachtoffers en nabestaanden van de afschuwelijke aanslag in een nachtclub in Orlando. Daarbij kwamen in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juni 49 mensen om het leven en vielen vele gewonden.

Er verschijnen steeds meer berichten over de achtergrond en beweegredenen van de dader in de media. Niet alleen maakte deze schietpartij door één persoon het grootste aantal slachtoffers in de Amerikaanse geschiedenis, maar het is ook een aanval tegen de LHBT-gemeenschap.

Wij nodigen iedereen uit voor een korte herdenking op woensdag 15 juni om 19.45 uur op de Brink voor de Waag. Om 20.00 uur zullen we de slachtoffers herdenken.

Neem je regenboogvlag mee, laat je zien en
STOP HOMOFOBIE!

2016-24 Aanslag Orlando

Tags: