Men's Club Men Meet Men

zaterdag 11 juni 2016

‘De Fermerie’- Muggeplein 9 te Deventer
Aanvang 20.00 uur – Speciaal voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar

Special Men Meet Men; nu op zaterdag 11 juni!!

Seizoensafsluiter en deze keer op zaterdagavond!! Op 11 juni 2016 is van 20.00 tot 24.00 uur de Men Meet Men in De Fermerie. De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Net zoals voorheen zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige, gemoedelijke en relaxte avond van te maken, dus kom en beleef het mee!! De entree is voor iedereen € 2,00.

We willen graag het seizoen afsluiten met een ‘Men-Meet-Men-Market’. Dus mocht je nog mooie, grappige, spannende of ondeugende spullen voor mannen op zolder hebben liggen; neem deze mee. Wellicht kun je er iemand mee blij maken of het omruilen voor een ander ‘hebbedingetje’.

‘Men’s Club – Men Meet Men’ houdt na deze avond even een zomerstop in de maanden juli en augustus. De eerstvolgende ‘Men Meet Men-bijeenkomst’ is op vrijdag 9 september!

2016-06-11 Men Meet Men special flyer

Tags: ,