IJssel Dykes Zomerprogramma - Fietsen

donderdag 21 juli 2016

Starttijd vanaf 19.30 uur (verzamelen 19.15 uur)
Locatie: verzamelen voor de Waag aan de Brink te Deventer
Eventueel aanmelden vóór 17 juli voor deze activiteit

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes en andere COC-meiden. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!!

Op donderdag 21 juli starten we met een mooie Fietstocht in de omgeving van Deventer. Startlocatie is voor de Waag aan de Brink te Deventer; opgave vooraf is niet verplicht, maar wel fijn dit vooraf te weten. Starttijd is 19.30 uur (vanaf 19.15 uur verzamelen). Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 3,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan. Voor koffie, thee, een sapje en een koekje onderweg wordt gezorgd. Organisatie is in handen van Leidy Huismans.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: ,