Ladies Lounge - DJ Leidy & Barbecue

zondag 31 juli 2016

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Ladies Lounge vanaf 16.00 uur

Op zondag 31 juli is er weer Ladies Lounge; een speciaal middagcafé voor vrouwen. Discjockey Leidy zal zorgen voor muziek waar op lekker gedanst kan worden. Verder wordt er een barbecue georganiseerd waaraan je kan deelnemen voor € 10,00. Hiervoor krijg je vlees, salades en stokbrood. Bovendien is er ook een vegetarische barbecue aanwezig. Opgeven niet nodig; wel aangeven bij binnenkomst dat je mee wilt eten.

Rond 17.00 uur zal Kathenka Woudenberg een oproep doen aan alle aanwezige vrouwen. Zij zoekt namelijk vrouwen uit Deventer en omgeving die willen meespelen in haar afstudeervoorstelling aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in het voorjaar van 2017. Je krijgt toneellessen en gaat Gouwe Ouwen zingen, liefdesscènes uit films naspelen en plezier hebben. Uiteindelijk maak je met elkaar een voorstelling geïnspireerd op Bet van Beeren. Repetities zullen plaatsvinden in Deventer op dinsdag- of vrijdagavond (of eventueel zondagmiddag). Opgeven kan via kathenkaw@hotmail.com .

Natuurlijk zorgen we ook bij deze zomereditie voor een leuke sfeer en hapjes. Al met al een fijne cafémiddag, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen. Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie. Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 16.00 uur ben je welkom en de Ladies Lounge gaat door tot 19.00 uur!! Entree voor degenen die niet aan de barbecue deelnemen is € 2,- (deelneemster aan de barbecue betalen € 10,00 en daar zit de entreeprijs al bij in) en voor de hapjes een vrije gift in de daarvoor bestemde blikken op de bar.

Komt allen want de volgende Ladies Lounge is pas weer op zondag 30 oktober 2016 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

BBQ fruit

Tags: ,