Second Sunday - Wandeling Varsseveld

zondag 10 juli 2016

Startlocatie en -tijd: NS-station Varsseveld om 11.30 uur
Arriva-trein Arnhem-Winterwijk van 10.35 uur komt om 11.22 uur aan in Varsseveld
Kom je per auto? Startlocatie is Spoorstraat 53 te Varsseveld

Zondag 10 juli organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Varsseveld. Er wordt verzameld om 11.30 uur vanaf NS-station Varsseveld. De Arriva-trein rijdt eenmaal per uur vanuit Arnhem Centraal naar Winterswijk; de trein van 10.35 uur stopt om 11.22 in Varsseveld. Zorg dat je op tijd bent want we vertrekken om 11.30 uur! Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij station Varsseveld eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 17 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn aangelijnd toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

De wandeling voert langs de beek via de Heelweg naar het natuurbos de Vennebulten. Na ongeveer 10 km. is er pauze bij herberg de Radstake aan de Twente Route. Daarna wandelen we verder over asfaltwegen en zandpaden terug naar Varsseveld. We gaan eten bij de Kersebloesem, een Chinees restaurant waar een buffet is voor € 10,00 per persoon (dit is exclusief drank).

Deze wandeling is georganiseerd door Gerrie (tel. o6-16082816).

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,