IJssel Dykes Zomerprogramma - Line Dance

donderdag 18 augustus 2016

Aanvangstijd vanaf 19.30 uur (inloop 19.15 uur)
Locatie: Het Wilde Zand 10 te Wilp (zijweg Vermeersweg)
Graag vooraf aanmelden vóór 15 augustus voor deze activiteit

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes en andere COC-meiden. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!!

Op donderdag 18 augustus is er een avondje Line Dance bij Anneke van der Ven. Locatie is Het Wilde Zand 10 te Wilp (dat is een zijweg van de Vermeersweg) en opgave is noodzakelijk i.v.m. de externe organisatie. Starttijd is 19.30 uur (vanaf 19.15 uur inloop). Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 5,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan. Voor koffie, thee en water wordt gezorgd.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: , ,