IJssel Dykes Zomerprogramma - Minigolf USA

donderdag 4 augustus 2016

Aanvangstijd vanaf 19.30 uur (inloop 19.15 uur)
Locatie: Withagenweg 17 te Wilp (Pitch & Putt)
Graag vooraf aanmelden vóór 1 augustus voor deze activiteit

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes en andere COC-meiden. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!!

Op donderdag 4 augustus staat in het teken van Minigolf USA. Locatie is Pitch & Putt (Golf Bussloo) aan de Withagenweg 17 te Wilp; opgave vooraf is noodzakelijk vanwege de organisatie. Starttijd is 19.30 uur (vanaf 19.15 uur verzamelen). Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 5,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan. Gebruik horeca voor of na de activiteit is voor eigen rekening. Organisatie is in handen van Joke van Schaik.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: ,