IJssel Dykes Zomerprogramma - Volleybal

donderdag 11 augustus 2016

Aanvangstijd vanaf 19.30 uur (inloop 19.15 uur)
Locatie: Boxbergerweg 20 te Olst
Graag vooraf aanmelden vóór 8 augustus voor deze activiteit

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes en andere COC-meiden. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!!

Op donderdag 11 augustus wordt er volleybal gespeeld bij Heleen Worm. Locatie is Boxbergerweg 20 te Olst; opgave vooraf is niet verplicht, maar wel fijn dit vooraf te weten. Starttijd is 19.30 uur (vanaf 19.15 uur verzamelen). Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 3,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan. Voor koffie, thee en water wordt gezorgd. Organisatie is in handen van Heleen Worm en Ria van Almelo.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: ,