Wandeling door Natuur van Frieswijk (voor ZondagMiddagSalon)

zondag 28 augustus 2016

Startpunt ‘School van Frieswijk’ (Avegoorseweg 2 te Schalkhaar)
Aanvang 14.00 uur (duur ± anderhalf uur)
Nazit: Fermerie (Muggeplein 9) in Deventer

Zondag 28 augustus organiseren we een mooie wandeling door de natuur van Frieswijk. De wandeling is ongeveer anderhalf uur lang. We starten om 14.00 uur bij de School van Frieswijk! Vanuit Deventer richting Raalte en voor de grote rotonde zie je bordje School van Frieswijk (rechts af). De wandeling is ongeveer vier km. en we denken ongeveer anderhalf uur nodig te hebben. Graag opgeven vóór 27 augustus via 50plus@cocdeventer.nl. Dan houden we rekening met je komst.

Starttijd is 14.00 uur. Adres: Avegoorseweg 2 7433 RG Schalkhaar.
Navigators: evt. Koeweg 2 7433 RG Schalkhaar.

Probeer met eigen vervoer te komen (startpunt is ook eindpunt). Er is een beperkte mogelijkheid om eventueel mee te rijden met de organisatie. Hiervoor aanmelden via 50plus@cocdeventer.nl. Na de wandeling rijden we naar de binnenstad voor de ZondagMiddagSalon.

Bij terugkomst is vanaf 16.00 uur de ZondagMiddagSalon begonnen in de Fermerie aan het Muggeplein 9 te Deventer. De ZondagMiddagSalon wordt iedere vierde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom.

Tags: ,