ZondagMiddagSalon

zondag 28 augustus 2016

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Voorafgaand een mooie wandeling
ZondagMiddagSalon vanaf 16.00 uur

Zondag 28 augustus is het weer ZondagMiddagSalon! Voorafgaand is er mooie wandeling in de omgeving van Deventer. Vanaf 16.00 uur begint de ZondagMiddagSalon. Gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!!

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 25 september 2016 in De Fermerie vanaf 16.00 uur! Iedere vierde zondag van de maand!

Tags: ,